Tuesday, October 27, 2009

terabai..

maaf kan aku..
sejak akhir2 ni kamu terabai..
aku tak bermaksud nak buat begitu..
tapi ni yang terbaik untuk aku dan kamu..
maafkn aku ye blog...
aku sayang blog aku! ahakz! hehe


actually nk wish pada sesiapa yg ambil exam akn dtg.


gOOd LuCk UnTuk SeMuA!
ChAyOk2!!
SeLaWaT ByK2 Ye Kwn2...

Sunday, October 11, 2009

29.10.09 (thursday) FAR315

03.11.09
(tuesday) MAf330

06.11.09 (friday) ETR300

09.11.09 (monday) AUD390

12.11.09 (thursday) TAX370




15.11.09 (sunday) MAF325



timetable yg baru..alhamdulillah sume ada gap..ada la masa utk aku study..huhu
sempena nak exam ni, aku nk try lupakan perkara2 yg xsepatutnye..huhu
nak happy2 saja utk jawab exam..hehe
bole ke happy??? (tertanya2..huhu)
apepon, aku try tak nak membebankan diri dgn perkara lain..
aku dh jatoh sem lps, tak kan aku nak jatoh lg sem ni..
harapan aku, utk jd yg lebih baik dari yg lepas..insyALLAH..amin...
anyway, gud luck utk semua!

Monday, October 05, 2009

perlukah aku??

perlukah aku menangis walaupun aku sebenarnye tak tahu sebab ape aku perlu menangis???
perlukah aku luahkan ape yang tersirat kat dada ni walaupun sebenarnye aku tak rse pun nk bt mcm 2??
org kate kalo kite jarang menangis, kite seorang yang keras hati??
betul ke??
hmmmmm...entah la...ape yg aku rse malam ni sangat ganjil...
entah kenapa aku rse sgt touching..
nak menangis...tp tak de sebab yang munasabah aku perlu nangis...
tapi...bile fikir2 balik, sebenarnya banyak benda yg bole buatku menangis..
banyak sebab...sebab yang betul2 munasabah..
sebab yg aku rasa memang kesilapan aku sendiri..
sebab yg aku memang tak berhak nak patah balik pada masa kejadian utk betulkan kesilapan aku tu...
entah la..manusia tak lepas dari kesilapan..
orang selalu nasihat kat aku, kite belajar dari kesilapan..
tapi kenapa aku kadang2 masih lakukan kesilapan yang sama??
kenape...?? kenapa fara...??
hmmmmm...........

aku masih tak dapat nak tahu ape yang aku nak dalam hidup ni...
biarlah impian mak n abah jadi kunci hidup aku sekarang..
tanpa mereka siapalah aku..
dah tiba masanye aku sedar, yang aku cuma manusia biasa yang perlu berusaha keras untuk balas balik apa yang sudah mereka berikan pada ku..
fara, wake up fara..
ko perlu berjaya untuk kedua ibu bapa ko menangis sebab kejayaan ko dan bukan sebab kegagalan ko..
ko perlu fara!!
ko perlu lakukan yang terbaik!!
walaupun ko bukan antara yang terbaik..
aku sedar siapa diri ini...
tapi aku sentiasa mencuba kan...hmmm...



kawan2,
andai kata korang nampak aku leka, tegur la aku..
andai kate korang nampak aku jauh, bawa la aku dekat..
andai kate korang nampak aku sedang rase jatuh, bantu la aku naik semula..
aku hanya perlukan kekuatan n semangat dari korang semua...



p/s : malam yg xmenentu..pelbagai perkara difikirkan..just short entry for my feeling right now..hmmmm...



Friday, October 02, 2009

jemputan...

sy, nur farah binti mohamad radzi dan sekeluarga
menjemput datang semua ke rumah terbuka kami..

pada : 04.10.09
jam : 2 ptg smpi mknn habis..huhu..dtg saje..xkesa smpi bile pon..tp contact dl k..
di : no. 41, jln dato dagang 4, tmn sentosa, 41200 klang


jemput datang ye semua...


tetiba teringat iklan ni..huhu







video








p/s : jemput dtg ye semua... ;)