Thursday, June 17, 2010

hari yang sangat bermakna

pagi : masak sarapan, tengah hari dan makan malam sekali untuk family

10.45 pagi : keluarga dia datang ambil aku untuk bawak berjalan sekali =)

shah alam - pedas linggi - senawang - seremban - setia alam - center point, klang - rumah ku di taman sentosa =)

shah alam : sarapan bersama, ikut plan keluarga dia nak pergi wet world, tapi sungguh dahsyat wet world teramat la penuh dengan ribuan manusia

pedas linggi : destinasi yang dipilih ayah dia untuk bermandi manda =)

senawang, seremban : destinasi makan dan isi minyak

setia alam : tesco teman mama dia beli barang =)

center point, klang : dia dibeli kan hp sama seperti aku =) parent dia yang minta beli sama model. comel giler tindakan mereka =)
ops, singgah makan malam dulu =)

destinasi akhir : rumah ku di taman sentosa =)

di rumah : pergi dapur, nasi dan lauk2 yang ku masak pagi tadi, licin di makan seisi keluarga! sangat bahagia =)


hari yang sangat bahagia dan bermakna bagi ku!

*terima kasih shafiq sekeluarga dan keluarga ku juga =)

ada tanda masakan aku sebenarnya boleh tahan.. hehe =)


p/s : tu tanda2 dah lepas nak kahwin kan? haha =D

ucapan

sekalung tahniah untuk

MUHAMMAD FAIZ BIN MOHAMAD RADZI

usaha mu selama ini, berhasil..
semoga berjaya untuk yang akan datang..
terima kasih kerana mengembirakan kami seisi keluarga
terutama nya abah dan mak.
we love you bro!


Monday, June 14, 2010

apa yang terbuku di hati.

kau ingat aku nak ganggu kau?
eh, tolong lah..
semua tak sengaja ok.
harap maklum la kau.
eh, lupa pula.
mana janji kau nak pulangkan apa yang kau pinjam?
kau dah lupa pada janji ke?
atau kau buat-buat lupa
atau kau nak kata yang kau belum sedia lagi?
ok, apa lagi alasan kau lepas ni ye?
atau....kau diam tanda kau memang sengaja?
ok, ni persoalan aku.


p/s: jangan ingat aku diam, aku lupa. aku sedang tunggu kebaikan yang kau inginkan berlaku. ape? adakah aku mampu jd yg terbaik antra yg terbaik??? - ok, ni aku copy. maaf la ye.. terima kasih.

Monday, June 07, 2010